Hardcore Sledder banner

Polaris Pro Rmk Slash 155 vs. Khaos 155 Slash

1 reading
25K views 3 replies 4 participants last post by  HandoEX  
#1 ·
Potrzebuję informacji na temat najlepszego sprzętu dla zaawansowanego początkującego lub osoby o niskim poziomie zaawansowania w jeździe po górach.
Okazjonalne wyjazdy na zachód Kanady lub wschodnie wybrzeże z odrobiną jazdy po szlakach.
Widziałem, że Khaos Slash może być bardziej zabawny lub mieć tendencję do podnoszenia nart w porównaniu do Pro.
A co z możliwościami wspinaczkowymi?
Dziękuję

#2 ·
Profesjonalista lubi trzymać narty bardziej na ziemi i jest bardzo przewidywalny. Khaos można ustawić od łagodnego do dzikiego i lubi podnosić narty, ponieważ został zbudowany, aby być bardziej zabawny niż pro. Dla osoby początkującej w jeździe na skuterach górskich, pro jest prawdopodobnie lepszą opcją. Dla nowego jeźdźca prawdopodobnie dobrym pomysłem jest włączenie do procesu myślowego, że którykolwiek z tych skuterów wjedzie w miejsca, w których prawdopodobnie nie powinieneś się znaleźć bez pewnego doświadczenia.

#3 ·
Myślę, że cała etykieta "zabawny" to tylko marketing. Nigdy nie słyszeliśmy tego słowa, zanim pojawił się Khaos, a Dan z Nxt Level używał tego słowa około 100 razy na odcinek. Musieli sprawić, by wyglądało na to, że te skutery są rozwiązaniem wszystkich problemów z jazdą, ale prawdę mówiąc, przeciętny lub poniżej przeciętnego kierowca (w tym ja) nie może sprawić, by skuter wyglądał tak, jak widzimy na YouTube. Czy to komuś pomoże, oczywiście, ale bardzo doświadczony kierowca może sprawić, że skutery będą robić rzeczy, które kiedyś uważano za niemożliwe.

#4 ·
Powiedziałbym, że Pro RMK będzie lepszy do wspinaczki, jazdy po drzewach i wjeżdżania na śnieg. Khaos to maszyna do mielenia łąk i będzie o wiele łatwiej robił wheelie niż Pro. Jeden jest bardziej techniczny, a drugi bardziej zabawny. Oto świetne wideo porównawcze Bretta Turcotte…