Dynamix jest tutaj na VR1! Co o tym myślicie? Postęp technologiczny jest dobrą rzeczą. Czy Dynamix dostarczy?
Ha! Mam nadzieję, że tego nie zrobią. Mam nadzieję, że będzie to bardziej przypominać konfigurację Cats, a mniej Ski-Doo.3 ustawienia, dobijanie, mocniejsze dobijanie i roztrzaskanie kręgosłupa
Prawdopodobnie dla zawodników takich jak Levi Lavalle, którzy ważą 160 funtów.zasadniczo bez dna!!!!!! nie ekscytuj się zbytnio
Próbowałem przyjrzeć się rozpisce amortyzatorów do RZR i pokazuje tylko amortyzatorCzy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie w RZR?
Niektórzy lubią jeździć po nierównościach, gdzie wysokiej jakości amortyzatory (z przyzwoitą kalibracją!) robią różnicęNie rozumiem obsesji wszystkich na punkcie amortyzatorów. Od jakiegoś czasu jesteśmy w punkcie malejących korzyści. Zaoszczędź pieniądze i przekaż różnicę na fundusz groomera
Chcesz powiedzieć, że nie jesteś fanem tak mocnego spłaszczania podwozia, że odchyla ono całe sanki o jakieś 10 stóp na jedną lub drugą stronę? Poo przegapił tę notatkę.ten szybki rolkowy phantom na wzgórzu może cię wysłać w powietrze.
Zawsze działa dobrze/najlepiej, zanim wybuchnie, lolRun, don’t walk, run. Imo They can’t get a traditional xcr right and some body thinks they are gonna nail this. No way. Like sleepy said my money says you should get a kidney belt and suck it down tight because boy was she plush, right before I shortened my spine about 2 inches. Lol.
Polaris używa IMU, nie ma czujników amortyzatorówDoo kontroluje również odbicie. Brzmi jakby Poo używał amortyzatora do pomiaru ruchu w porównaniu do doo, które używa ramienia i czujników tylnego zawieszenia. Jestem ciekaw, jaki jest zakres regulacji amortyzatorów poo? Zakres amortyzatorów Doo jest imponujący. Zarówno amortyzatory doo, jak i poo są o wiele bardziej zaawansowane niż cat, cat po prostu daje regulowane amortyzatory za pomocą przycisku.
Doszedłem do 22 tys. USD z opcjami, które chcę, plus kołki i zderzaki z rynku wtórnego. Poza moim przedziałem cenowym!just priced it out $32k cdn before tax? what the fuck is wrong with them.
Na pogrubionym, trafiłeś w dziesiątkę. Co się dzieje, gdy amortyzator traci trochę gazu lub nie jest w idealnej formie? A trudna odbudowa może zniechęcić ludzi do odbudowy. Dostosowuje się i nic się nie zmienia, czy dostaje szału i przechodzi w tryb awaryjny, czy coś?Porada dnia dla ludzi, TO tylko sanki. NIE BMW, ludzie pytają o to i cena jest odpowiednia. Cena rośnie, ale pamiętajcie o tym, kiedy otworzyliście maskę w sankach z lat 90. lub 2000, w porównaniu do dzisiaj, UTRZYMUJCIE TO PROSTE. Jasne, fajnie jest mieć nową technologię, niektóre z tych rzeczy idą za daleko, czytałem, że wymiana silnika 9 r kosztuje 9 tysięcy dolarów, poczekajcie, aż gremliny dostaną się do tego nowego systemu amortyzacji, niezależnie od tego, czy jest on objęty gwarancją, czy nie ,dealerzy nie będą mieli pojęcia, jak to naprawić , i na pewno technicy są już od jakiegoś czasu na sxs, czy myślisz, że szczerze testowali to na sankach, świat sanek to zupełnie inna gra, wygląda dobrze na papierze, powinno działać, dział techniczny czyta fora z następnego roku w poszukiwaniu rozwiązań, każdemu jego własny jad, nie dzięki za nowe,
Fox produkuje świetny produkt. Używam ich w świecie MTB i są świetne. Mój przyjaciel jest wielkim rebuilderem Foxa dla MTB. Mówi, że lata temu przeszli na chińskie źródła i to zaszkodziło trwałości. Nadal dobry produkt i łatwy w serwisowaniu. Części są w zasadzie dostępne. Miałem wyciek płynu z mojego tylnego amortyzatora clicker w moim MTB. Przebudowałem to małe gówno, oringi tak małe w clickerze, że musiałem wyjąć soczewkę kontaktową, żeby móc widzieć z bliska. Teraz mam wieloogniskowe soczewki kontaktowe i widzę wszystko. Ten mały amortyzator Fox ma 400 psi w środku!Fox sprzedaje elektroniczne amortyzatory IQs do skuterów śnieżnych od lat.