Hardcore Sledder banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3,938 Posts
Discussion Starter · #1 ·
got an m-10 in my viper last year. unbelievable ride, love it. only problem is it made the sled exeptionally squirrely. anyone have tips in adjustment for a fix? really need to do something about it.

brad
 

·
Registered
Joined
·
1,516 Posts
You prbably have too much skii pressure. Try loosening the limiters.
 

·
Registered
Joined
·
3,938 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Originally posted by quebec#1@Sep 23 2005, 11:52 PM
But it might make a difference if you align your front end !
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=889640
[/quote]


naw i think i've got too much ski pressure like the others suggested. front end is already aligned.

wanted to see if that might be the problem before i tinkered with it, incase there might of been something else.
 

·
Registered
Joined
·
1,686 Posts
Originally posted by sxviper 1+2=3 cylinders@Sep 24 2005, 12:01 AM
naw i think i've got too much ski pressure like the others suggested. front end is already aligned.

wanted to see if that might be the problem before i tinkered with it, incase there might of been something else.
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=889645
[/quote]
had one in a srx. if when you go into a corner and the back end wants to pass the front you need less ski pressure. if you set it up by the chart you are only in the ball park, way out in left field. they need a lot of fine tuning. once you get there it is excellent.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top