Hardcore Sledder banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Premium Member
‘21 Indy 600 SP 137 & 2015 RMK 155 LE
Joined
·
25,367 Posts
pic too big in size maybe?? :dunno:

i had that same thing happen to me once and i think that is what
the problem is. you may have to use a program like Irfan View
to resize you pic down to the 600x400 pixel post size. try that. :div20:
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Originally posted by fusion900ryder@Sep 25 2005, 12:24 PM
what the hell am i doing wrong????????
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=891451
[/quote]
You are doing it correctly, however you are posting the full-size image from your camera and it might be timing out, especially if you are on dialup. Most camera software has an "email" setting that reduces the picture size somewhat. Look for that. Try to reduce the pic to around 100k or less for best results.
 

·
Registered
Joined
·
3,175 Posts
what kind of camera. with my kodak software i usally reduce it to 50% size and works good
 

·
Registered
Joined
·
1,903 Posts
Discussion Starter · #9 ·
i reduced the size from 6mp to vga ......instructions say thats best for sending pics on the internet.........i'm still not sure what i'm doing though .........i'm going to take some more pics.............. :div20:
 

·
Registered
Joined
·
3,175 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Originally posted by fusion900ryder@Sep 25 2005, 02:24 PM
i reduced the size from 6mp to vga ......instructions say thats best for sending pics on the internet.........i'm still not sure what i'm doing though .........i'm going to take some more pics.............. :div20:
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=891613
[/quote]
That is exactly correct, good job! :div20:
 

·
Registered
Joined
·
2,546 Posts
Atta boy Fuseryder :div20:
 
1 - 12 of 12 Posts
Top