2012 Switchback Assault; RMK; Pro-RMK Items to Check - Problems - Page 9 - HCS Snowmobile Forums

Switchback Assault/RMK (Pro-Ride Chassis) This is a brand-specific forum. Posts on this forum are assumed to be questions aimed at similar model owners, and are not looking for comments of a sarcastic or "bashing" nature. Please be aware that if you violate this policy you are in danger of losing your posting privileges on this website.The calling out or posting of another members personal information IE phone number or address is prohibited.

Like Tree1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-31-2015, 02:19 PM   #81 (permalink)
Newbie
 
Join Date: May 2013
Posts: 4
Default

Switched the injectors on my 2012 Rmk 600 today. Had some bogging issues when going from mid to full throttle. Happened from time to time but decided to switch them V
Since I often got the bog while climbing up a steep hill. It's very frustrating when you have no power in the middle of the hill. I got error 651-5 mag side injector. this seems to be a problem on both 600 and 800 since the use the same injectors. Mine had blue injectors originally but polaris does no longer make blue ones (since they suck) so I had to get yellow ones. When you switch colors you have to reprogram the ecu. My dealer told me it was not a big deal but that I should get it done after season.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	123
Size:	164.1 KB
ID:	1393018  
Toomas is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2015, 02:21 PM   #82 (permalink)
Newbie
 
Join Date: May 2013
Posts: 4
Default

Error code
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	138
Size:	166.4 KB
ID:	1393066  
Toomas is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 12:23 PM   #83 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 15
Current Sled(s): 2013 rmk pro & 2012 rmk assault
Location: Oregon
Favorite Riding Area: Paulina Lake
19-20 Mileage:
18-19 Mileage: 300
Default

I actually pushed mine out further..
Rayster is offline   Reply With Quote
 
Old 02-22-2016, 03:42 PM   #84 (permalink)
Super Advanced Member
 
apple14527's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 198
Current Sled(s): 2009 SB dragon 600 2012 SBA 800
Previous Sled(s): 06 IQR 440 08 IQR 600
Location: penn yan
Favorite Riding Area: salsbury
19-20 Mileage:
18-19 Mileage: 1700
Riding Since: 2
Default

Any one know a fix for this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1456170331907-1540246915_1456170345369.jpg
Views:	151
Size:	77.4 KB
ID:	1628186  

Last edited by apple14527; 02-22-2016 at 03:46 PM.
apple14527 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 10:40 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.