2020 RXC first ride - Page 9 - HCS Snowmobile Forums

ProCross (2012 - ) F+ XF 800/1100/ This is a brand-specific forum. Posts on this forum are assumed to be questions aimed at similar model owners, and are not looking for comments of a sarcastic or "bashing" nature. Please be aware that if you violate this policy you are in danger of losing your posting privileges on this website.The calling out or posting of another members personal information IE phone number or address is prohibited.

Like Tree68Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-17-2020, 05:49 PM   #81 (permalink)
Super Advanced Member
 
Fast 440's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,891
Location: MN
Default

8200 is right where you wanna be.
__________________
2008 SnoPro
Fast 440 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-17-2020, 06:00 PM   #82 (permalink)
Super Advanced Member
 
59turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 202
Default

I’ve seen dyno tests where it seems to peak at 8000-8100 then drops off. I’m going to research more before I do anything else.
59turbo is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 07:02 PM   #83 (permalink)
Super Advanced Member
 
Fast 440's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,891
Location: MN
Default

Team Arctic recommends 8250-8300. I personally like 8100 on the ice and 8200 ditch.
59turbo likes this.
__________________
2008 SnoPro
Fast 440 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 11:07 PM   #84 (permalink)
Super Advanced Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 940
Current Sled(s): 2017 ZR 6000 RS, 2016 ZR 4000 RR
Previous Sled(s): 2011 1200, Mxz 1200, Nytro XTX, Apex, Rev 800, ZR 800, etc..
Location: Ontario, Canada
Favorite Riding Area: Where the snow is
Riding Since: 10
Default

Quote:
Originally Posted by 59turbo View Post
Iíve seen dyno tests where it seems to peak at 8000-8100 then drops off. Iím going to research more before I do anything else.
what belt are you running?
agentzoey is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 07:27 AM   #85 (permalink)
Super Advanced Member
 
59turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 202
Default

Quote:
Originally Posted by agentzoey View Post
what belt are you running?
I canít think of the number off the top of my head but itís the belt it came with.
59turbo is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 07:32 AM   #86 (permalink)
Super Advanced Member
 
59turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 202
Default

It’s running pretty good, I can holeshot all the 800/850 in my group to about 50 then the 850 go by then the 800 doos go by but I stayed ahead of the 800 Polaris. I haven’t run my buddy’s 800 ctech yet. I saw 92 mph on the lake on typical hard pack snow with maybe a little loose snow on top.
59turbo is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 07:34 AM   #87 (permalink)
Super Advanced Member
 
Fast 440's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,891
Location: MN
Default

You've got a sweet sled there. Enjoy it, be safe.
59turbo likes this.
__________________
2008 SnoPro
Fast 440 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 07:29 PM   #88 (permalink)
Super Advanced Member
 
59turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 202
Default

The bearing in the primary clutch locked up on me and it squeals and creeps at idle. Calling dealer tomorrow.
59turbo is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2020, 11:13 AM   #89 (permalink)
Super Advanced Member
 
Fast 440's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,891
Location: MN
Default

Quote:
Originally Posted by 59turbo View Post
The bearing in the primary clutch locked up on me and it squeals and creeps at idle. Calling dealer tomorrow.
Did you get this situation fixed?
__________________
2008 SnoPro
Fast 440 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2020, 02:03 PM   #90 (permalink)
Super Advanced Member
 
59turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 202
Default

Quote:
Originally Posted by Fast 440 View Post
Did you get this situation fixed?
Itís at the dealer now and they replaced the clutch (had one in stock) and while he was doing that he noticed a coolant hose running from the heat exchanger to the water pump had a split in it and when he poked at it, it started leaking so now Iím waiting on that to get fixed. Should be done this week.
59turbo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 05:06 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.