HCS App issues - Page 2 - HCS Snowmobile Forums

HCS Verticalscope Forum Help / Support Post here if you have any question or require technical assistance on hardcoresledder.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-16-2018, 03:51 PM   #11 (permalink)
Super Advanced Member
 
gerard143's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,970
Current Sled(s): Cat Race Braaper
Location: Syracuse,ny
Favorite Riding Area: Tug Hill/Old Forge
19-20 Mileage:
18-19 Mileage: 1500
Age: 36
Riding Since: 1987
Default

App doesn’t even work anymore on my iPhone XS. Last app update 3 years ago. Pretty pathetic.

I get the page where I pick the forums. I select hardcoresledder then it goes to a blank loading screen for eternity.
__________________
Team Arctic
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cat 600cc Race Braaper
Syracuse, NY
gerard143 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-16-2018, 04:16 PM   #12 (permalink)
Super Advanced Member
 
Gocky's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 669
Current Sled(s): '05 Sabercat 700 LX EFI
Previous Sled(s): '97 EXT 580 EFI '99 ZL 600
Location: Manchester NH
Age: 39
Riding Since: 1996
Default

Same problems here.
Gocky is online now   Reply With Quote
Old 12-17-2018, 06:49 PM   #13 (permalink)
Forum Manager
 
justasledder's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,977
Current Sled(s): Hopes and Dreams...
Previous Sled(s): Polaris
Location: Toronto
Favorite Riding Area: Toronto
19-20 Mileage:
18-19 Mileage: 12345
17-18 Mileage: oh
16-17 Mileage: This Many
Age: 80
Riding Since: 1947
Default

Quote:
Originally Posted by gerard143 View Post
App doesn’t even work anymore on my iPhone XS. Last app update 3 years ago. Pretty pathetic.

I get the page where I pick the forums. I select hardcoresledder then it goes to a blank loading screen for eternity.
You can still access the site from your browser. There is a mobile view that is nearly identical to the how the app displayed the site.
-Philip
justasledder is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple issues -- 800 @ 5000+ miles Wantry Rush/Switchback (AXYS Platform) 5 03-30-2018 07:33 PM
2017 TEAM Secondary Issues After Turning Up esabo Turbo 4 Stroke 12 01-24-2018 09:57 PM
2015 8000 Electrical and Starter Issues Twinrats496 ProCross (2012 - ) 0 10-30-2017 11:32 AM
Post season Issues 00RedZX-6R Turbo 4 Stroke 3 03-31-2017 10:17 PM
'11 Rush Pro R 600 setup issues, frustrated! 94 camro z28 Rush/Switchback (Pro-Ride Chassis) 35 01-22-2017 11:41 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:19 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.