300 Honda trx 1992 - HCS Snowmobile Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-28-2010, 08:08 AM   #1 (permalink)
Super Advanced Member
 
xcr 600 modi's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,797
Current Sled(s): 800 STORM
Previous Sled(s): Yamaha,,Artic Cat,,Ski-Doo.
Location: Cape Breton Highlands.
Favorite Riding Area: Cape Breton Highlands
Age: 40
Riding Since: 1980
Default

Head lights quit working..Tail light and dash lights still work.....I never took the front plastic off,but I checked the switch on the handle bars,and the three plugs on the wireing harness behind the front bumper....Anyone have this trouble before ???? Thank's in advance......Brent.
xcr 600 modi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-04-2010, 02:21 AM   #2 (permalink)
Super Advanced Member
 
awful knawful's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 923
Location: N.B. Canada
Age: 39
Default

only problem I ever saw was the handlebar switch. check the fuses by the battery? bad ground?
awful knawful is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2010, 02:22 AM   #3 (permalink)
Super Advanced Member
 
awful knawful's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 923
Location: N.B. Canada
Age: 39
Default

only problem I ever saw was the handlebar switch. check the fuses by the battery? bad ground?
awful knawful is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 12:38 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0