'88 sno-scoot hard to start cold - HCS Snowmobile Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-11-2011, 01:40 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 18
Location: Kingston Ontario
Default '88 sno-scoot hard to start cold

I have gotten this sno-scoot running well. But it is hard to start cold. I believe the enrichment valve is working but I don't think it is working well enough. What I would like to know is how much gas should I get coming out of the hole below the enrichment valve. Right now it is almost undetectable if you are looking in the hole and if I cover the hole with my finger it gets a bit wet. Also when it is running, and warmed up, I can turn on the enrichment valve and all it does is rev up a bit. It doesn't stall. Should it not stall if it was getting the right amount of fuel?? The carb has been cleaned and the valve is adjusted properly. But I suppose that something could beblocking that virtical orfice below the enrichment valve. can someone help me??? THANKS FOR READING..
Yamagirl is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 09:39 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0